KİTAPLAR


Ferihan Diril'in Dua Terkipleri

Annemin Çeyiz Sandığı

Modern Tasavvuf

ANA KONULAR


DİĞER


128 ülkeden 193.170 ziyaretçi

Muzik Fon Müziği

YORUMLAR

Site ziyaretçilerimin sitem hakkındaki yorumlarından bazılarını burada paylaşmaktayım. Kendilerine duygu paylaşımları için çok teşekkür ediyorum.

Siz de bana ulaşmak isterseniz iletişim sayfasındaki formu doldurabilirsiniz.




  • 18-03-2014 Nil Gülçin Koban dedi ki:

    Ferihan Hanımcım, suyla ilgili yazınız bana bir süredir unuttuğum SU MUCİZESİNİ anımsattı … Açtım baktım… belki sizde biliyorsunuzdur ama iletmek istedim… Bir ara çok sık yapardım… Bir bardak suya, Suyun yüksek benliği ile bağlantı kuruyorum. Bu suyun kendi PH değerini 7.5 e yükseltmesini ve ben bu suyu içtikçe suyun bedenimdeki tüm DNA dizilişlerini orijinal hale getirmesini, dokularımı onarmasını istiyorum. Şifa olsun…Çok şükür teşekkür ederim …………. duruma çözüm üretmeyi ve yaratıcı eylemlerle bu sorunu halletmeyi seçiyorum… Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin….. Suyun ruhu, zihni ve bedeni.. seni çok seviyorum…. Bedenimi DNA sarmallarımdan başlayarak tüm hücrelerimi ve dokularımı yenilemeni, bedenimin bütün fonksiyonlarını dengelemeni istiyorum.. Şifa olsun teşekkür ederim

    * Suyun İyileştirdiğine inancım sonsuzdur.

    * Siz bir mucizesiniz sizi çok seviyorum:))))

  • 17-03-2014 Yücel Uğurlu dedi ki:

    Sayın Ferihan Hanım,

    Ben 64 yaşında emekli Mali Müşavirim. Sizin sitenizdeki yazılarınızı büyük bir zevk ve heyacanla okudum. Ayrıca ne zaman sizinle konuşsam, bana çalışmamı tavsiye ettiniz.Gençlere örnek olmamı ve onlara tecrübelerimi aktarmamı önerdiniz. Her zaman bana moral verdiniz. Sizin bu teşvik eden sözleriniz, benim hayata bakış açımı değiştirdi.

    Bir seneye yakın bir zamandır, tekrar mesleğime döndüm ve bir şirkette Mali Müşavir olarak çalışmaya başladım.Sizi ve değerli eşiniz Yalçın Beyi tanıdığım için çok mutluyum. İyi ki sizlerle tanışmışım.

    Selam ve sevgilerimle.

    Yücel Uğurlu

  • 4-01-2014 Nil Gülçin KOBAN dedi ki:

    Sevgili Ferihan Hanım..

    Yepyeni umutlar beklediğimiz, yepyeni bir yeni yıla, birkaç saat kala,
    Evrenin bana sunduklarını,bilimsel olarak tekrar hatırlattığınız,
    inancın gücünden destek alarak,içsel disiplinimi ortaya çıkarttığınız
    hayat yolunda bambaşka bir yol gösterdiğiniz için size teşekkür etmek istedim.

    Sadece ben değil, bir Yaşam Mimarı olarak, diktiğiniz genç binalarda,
    eminimki hiç yıkılmacaklardır yaşamlarında…

    Güzel yüzünüz, dingin ruh durumunuzla o kadar sahicisiniz ki,
    Her zaman yaşamlarımızda olabilmeniz umuduyla, sizede yeniyılda, sağlık,
    mutluluk, ve bereket diliyorum….

    Ve yanınızda olup sunamadığım çiçekleri, küçük bir resim aracılığı ile
    göndermek istedim.. Lütfen kabul ediniz…

    GÜLÇİN KOBAN

  • 5-12-2013 Gaye Kline dedi ki:

    Dear Ferihan:

    Maria has told me of your skill as a “life architect” and I would be honored if you would do this for me. Maria has assured me that you would not accept payment so I am enclosing a small token of my gratitude.

    Also, I want to tell you how fortunate I feel to have crossed paths with Maria & Emrah. Going to work for Pitt was a big life change for me and the transition was very difficult. Without Maria’s kind help and friendship, the road would have been much more difficult.

    Maria speaks so fondly of you, that I wish I could know you too!

    Kind regards,
    Gaye

  • 1-11-2013 Maria Diril dedi ki:

    Anne,
    Tebrikler! I also really like your web site! Your message is one that everyone should hear. You have a real gift, and it’s wonderful that you’re able to share your talents with others. :)

    Sevgilerimle,
    Kizin Maria

  • 26-09-2013 Nurhayat IŞIL dedi ki:

    Ferihan Ablacığım,

    Eski maillere bakarken hatırladım, ne değerli bir çalışma sunmuşsunuz bana.
    Çok çok teşekkür ediyorum tekrar. O günden bu güne hayatım huzur ile doldu diyebilirim. Çok şükür Allah’a şimdi daha iyiyim. Çok uğraştım, çok çabaladım, kendimi geliştirmek için. Kendimi iyileştirmeye çalıştıkça şifa tekniklerine olan ilgim deneyimim arttı. Şimdi kendi yaralarımı iyileştirirken başkalarına da faydalı olmaya başladım, tabii hep Allah’ın izni ile. Steve Jobs’ un meşhur Stanford Üniversitesi konuşmasında bir cümlesi vardı.

    “Noktaları ileriye bakarak birleştiremezsiniz. Onları ancak geriye baktığınızda anlamlı şekilde birleştirebilirsiniz.”

    Geriye dönüp baktığımızda anlamlı bir yaşam çizgisi bulabilmeyi umut ediyorum. Öyle de olacak inşallah.

    Kendinize çok iyi bakın, tüm sevgim ve iyi dileklerim sizinle.

  • 11-09-2013 Funda Ateş dedi ki:

    Sayın Ferihan Hanım;
    Saatlerdir hayranlıkla sitenizi inceliyorum.Sizinle görüşebilmeyi ve sizi yakından tanımayı çok arzu ediyorum. Kimya mezunuyum ve yıllardır duanın enerji boyutu hakkında çeşitli yazılar okudum, bu konular kişisel olarak çok ilgimi çekti ve şimdi sizin siteniz sayesinde maneviyata olan inancım daha da güçlendi.Sizinle nasıl görüşebilirim, bana ulaşıranız çok memnun olacağım, sizden haber bekleyeceğim.
    Sevgilerimle
    Funda Ateş

  • 2-09-2013 ŞEBNEM ÇİÇEK dedi ki:

    Merhaba Ferihan Hanım,
    Sizi tanımak ve yazılarınızı okumak eminim tesadüf değildi.
    Bilgi kirliliğinin üst düzeyde yaşandığı şu zaman diliminde yazdıklarınızın etkisiyle eskisi gibi düşünmeyeceğime karar verdim.
    Sizden ve bilgilerinizden yararlanmak danışmanlık hizmeti almak istiyorum, yaşam derslerimin beni nereye taşıdığından ve bulanıklıktan öğrenerek çıkmak için yönümü tayin hususunda sizden feyz alacağımı düşünüyorum.
    İlgilenirseniz ve yardımcı olursanız bu başlangıcın doğru olacağına inanıyorum.
    Teşekkür ederim.
    Saygılar…

  • 15-08-2013 emel kayacık dedi ki:

    Sevgili Ferihan Hanım,Bu nasıl güzel bir site… Şöyle bir göz attım. Fakat hepsini okuyup, uygulamak için sabırsızlanıyorum. Sizinle sohbet kim bilir nasıl keyiflidir. Zannediyorum ki sizin eğitim, görüş ve düşüncelerinizden yüzyüze istifade etmek, beni aşabilir fakat siteniz ve kitaplarınızın müdavimi olacağım kesin… Allahım kalp ve beynimize yaktığınız her ışık için sizin nurunuzu arttırsın… Sağlık ve sevgiyle kalın.

Sayfalar: « 21 20 19 18 [17] 16 15 14 13 12 111 »